Iránytű

Pécs arcai – A pécsi Focus Csoport fotókiállítása

Száztíz pécsi arckép látható a Focus csoport a város lakosainak portréit bemutató fotókiállításán. Borbély Tamás, Cseri László, Harnóczy Örs, Kálmándy Pap Ferenc, dr. Lajos László ...

Új bolhapiac nyílik Budapesten

Az Erzsébet téren legendássá vált Nagy Budapesti Kultúrzsibi a Városliget melletti Dürer Kertben éled újjá 2015. november 1-én, hogy aztán minden vasárnap 10 és 16 ...

Töredékek a Metanoia Lomtárból

A Metanoia Lomtár (overunderground) Perovics Zoltán (rendező/látványtervező) által 25 éve alapított Metanoia Artopédia előadásainak tárgyinstallációit, meditációs objektumait felvonultató gyűjtemény. Az installációkat/objektumokat az alapító/rendező tervei alapján ...

Múzeumok éjszakája - Bécsben

Bécs, 2015. 09. 16. (COMPRESS) 127 múzeum és kulturális intézmény részvételével 2015. október 3-án ismét megrendezik Bécsben az ORF – Múzeumok Hosszú Éjszakáját. Az örök ...

GONDOLAT GENERÁTOR

A Trafó Kortárs Művészetek Háza a 2015/16-os évad őszi félévében is várja középiskolai osztályok jelentkezését a Gondolat Generátor kortárs művészeti beavató programjára!

Nyerj jegyet a Hetedik sor szülinapi partyjára

2012-05-21 14:51:33
Címkék: nyeremény

Május 26-án 19.00 órától a Toldi moziban (Bp. V. ker., Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.) 200 szerencsést látnak vendégül, akikkel együtt megtekintik Pálfi György Final Cut - Hölgyeim és uraim! című filmjét.

Miért pont a hetedik sor közepe? A site szerkesztői ezt a kérdést kapták meg legtöbbször az elmúlt három év során, ám bevallásuk szerint még mindig nem készültek fel adekvát válasszal. Akárhogy is, Csizmazia "Cheese" Gábor még jóval az online újságírás terepén töltött idők előtt e címen jelentette meg filmkritika-gyűjteményét, így aztán amikor Hanula Zsolt azzal az ötlettel kereste meg, indítsanak filmes blogot, annak is ezt a nevet adták. Azóta a csapat létszáma nőtt, s mára valódi alkotói csoportként működnek: a cikkírás mellett hol vírusvideókat, kisfilmeket forgatnak, hol filmklubot tartanak, maga az online magazin pedig dinamikusan fejlődik. Az elsők között kapták el a social marketingben rejlő lehetőségek fonalát, elismerik, népszerűségük gyors növekedésében ezeknek a felületeknek óriási szerep jutott.

Eljött azonban a pillanat, amikor ismét személyesen akarnak találkozni olvasóikkal, méghozzá egy születésnapi buli keretein belül!

Ezért május 26-án 19.00 órától a Toldi moziban (Bp. V. ker., Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.) 200 szerencsést látnak vendégül, akikkel együtt megtekintik Pálfi György Final Cut - Hölgyeim és uraim! című filmjét.

Ha jegyet szeretnél a vetítésre, nincs más dolgod, mint válaszolj az alábbi kérdésekre majd május 24-én éjfélig küldd el válaszaidat a : hetediksor@gmail.com e-mail címre. A helyes megfejtők között páros belépőket sorsolunk!

FONTOS: a Final Cut vetítésére nem vásárolható belépő sem a Toldi mozi pénztáraiban, sem máshol, a film vetítése ingyenes és zárt körű, azon kizárólag a hetediksor.hu meghívott vendégei vehetnek részt.

A három kérdés mindegyike a fővároshoz kapcsolódik. Ennek oka, hogy a hetediksor.hu nemrég pályázatot írt ki "Budapest - ami a képeslapokról lemaradt" címmel, amelyre július 20-ig várják az amatőr alkotók fotóit és kisfilmjeit.

 


A kérdések:

Madonna épp Budapesten forgatta az Evitát, amikor egy a családi életét érintő kérdést is bejelentett a sajtónak. Mi volt ez?
- Elválik a férjétől.
- Állapotos.
- Elhunyt az édesapja.

A főváros mely pontjáról indult a Star Wars-menet május 4-én?
- Hősök tere.
- Clark Ádám tér
- Vörösmarty tér.

Santiago Segura alias Torrente Budapesten lefotózott egy reklámplakátot, majd a twitteren posztolta azt rajongóinak. Melyik spanyol énekes szerepel a plakáton, aminek a színész így megörült?
- Torres Dani.
- El Fary.
- Julio Iglesias.

És még egy információ segítségül: a válaszok mind megtalálhatóak a hetediksor.hu cikkei között. Ne féljetek használni a keresőt :-)

Hozzászólás ehhez:

Nyerj jegyet a Hetedik sor szüli napi partyjára!

Milyen nap van ma?