Iránytű

Szabad(Idő - Free)Time

Az ICA-D „Szabad/Idő” című kiállítása, a gyűjteményt teljesen új szempontból mutatja be. Két szélsőség, a végletes elzárkózás és befelé fordulás, és a feltétel nélküli ...

Leselkedők – panico insecto

Házunk udvarára, lakógyűlésre érkezünk. Az egyetlen napirendi pont: a házat ellepő csótányok kiirtása. Úgy tűnik, nem mindennapi problémával állunk szemben, ugyanis a kártevők megállíthatatlanul szaporodnak ...

Öt nap múlva kezdődik a 7. Ördögkatlan Fesztivál

Több mint 400 programmal várja a fesztiválozókat a négy kis baranyai faluban, Nagyharsányban, Kisharsányban, Palkonyán, Beremenden és a Vylyan teraszon hetedik éve viruló emberi, azaz ...

Derék katona az Erődben!

Láthattad már moziban, tv-ben, színházban és megrajzolva, most megnézheted a komáromi Monostori Erőd korhű falai között is! Több időpontban elevenedik meg Svejk, a derék katona ...

THEALTER Fesztivál Szegeden

Az idén 24. alkalommal jelentkezik a THEALTER, Magyarorszság egyetlen, évente megrendezett nemzetközi színházi fesztiválja, a hazai színházi élet egyik legrangosabb, európai viszonylatban is jegyzett összművészeti ...

Nyerj jegyet a Hetedik sor szülinapi partyjára

2012-05-21 14:51:33
Címkék: nyeremény

Május 26-án 19.00 órától a Toldi moziban (Bp. V. ker., Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.) 200 szerencsést látnak vendégül, akikkel együtt megtekintik Pálfi György Final Cut - Hölgyeim és uraim! című filmjét.

Miért pont a hetedik sor közepe? A site szerkesztői ezt a kérdést kapták meg legtöbbször az elmúlt három év során, ám bevallásuk szerint még mindig nem készültek fel adekvát válasszal. Akárhogy is, Csizmazia "Cheese" Gábor még jóval az online újságírás terepén töltött idők előtt e címen jelentette meg filmkritika-gyűjteményét, így aztán amikor Hanula Zsolt azzal az ötlettel kereste meg, indítsanak filmes blogot, annak is ezt a nevet adták. Azóta a csapat létszáma nőtt, s mára valódi alkotói csoportként működnek: a cikkírás mellett hol vírusvideókat, kisfilmeket forgatnak, hol filmklubot tartanak, maga az online magazin pedig dinamikusan fejlődik. Az elsők között kapták el a social marketingben rejlő lehetőségek fonalát, elismerik, népszerűségük gyors növekedésében ezeknek a felületeknek óriási szerep jutott.

Eljött azonban a pillanat, amikor ismét személyesen akarnak találkozni olvasóikkal, méghozzá egy születésnapi buli keretein belül!

Ezért május 26-án 19.00 órától a Toldi moziban (Bp. V. ker., Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.) 200 szerencsést látnak vendégül, akikkel együtt megtekintik Pálfi György Final Cut - Hölgyeim és uraim! című filmjét.

Ha jegyet szeretnél a vetítésre, nincs más dolgod, mint válaszolj az alábbi kérdésekre majd május 24-én éjfélig küldd el válaszaidat a : hetediksor@gmail.com e-mail címre. A helyes megfejtők között páros belépőket sorsolunk!

FONTOS: a Final Cut vetítésére nem vásárolható belépő sem a Toldi mozi pénztáraiban, sem máshol, a film vetítése ingyenes és zárt körű, azon kizárólag a hetediksor.hu meghívott vendégei vehetnek részt.

A három kérdés mindegyike a fővároshoz kapcsolódik. Ennek oka, hogy a hetediksor.hu nemrég pályázatot írt ki "Budapest - ami a képeslapokról lemaradt" címmel, amelyre július 20-ig várják az amatőr alkotók fotóit és kisfilmjeit.

 


A kérdések:

Madonna épp Budapesten forgatta az Evitát, amikor egy a családi életét érintő kérdést is bejelentett a sajtónak. Mi volt ez?
- Elválik a férjétől.
- Állapotos.
- Elhunyt az édesapja.

A főváros mely pontjáról indult a Star Wars-menet május 4-én?
- Hősök tere.
- Clark Ádám tér
- Vörösmarty tér.

Santiago Segura alias Torrente Budapesten lefotózott egy reklámplakátot, majd a twitteren posztolta azt rajongóinak. Melyik spanyol énekes szerepel a plakáton, aminek a színész így megörült?
- Torres Dani.
- El Fary.
- Julio Iglesias.

És még egy információ segítségül: a válaszok mind megtalálhatóak a hetediksor.hu cikkei között. Ne féljetek használni a keresőt :-)

Hozzászólás ehhez:

Nyerj jegyet a Hetedik sor szüli napi partyjára!

Milyen nap van ma?