RSS

Konyhasarok

Ittanyár

Január, február itt a nyár. Ha nem is a nyár, de tavaszodik és ugye a szezonalitás végett itt is van mindjárt a medvehagyma. Jó egy ...

Tikipitéje

Gyerekként voltam egyszer egy régi kazánházban, ahol teljesen elvarázsolt a kusza, rozsdás csövek szövevénye, a gőzölő, fújtató, sziszegő zsongás, a meleg pára, ami Jóska a ...

A Macerás

Már nem emlékszem hogyan és miként született meg ez a recept de kifejezetten télen szoktam készíteni. Laktató, izgalmas, fűszeres, felmelegít, érzed tőle, hogy vagy, visszatér ...

A kocsonyáról

"Krisztus király ünnepe és Ádvent első vasárnapja között kocsonyának főzését veszi fontolóra a felelősen gondolkodó férfiember. A férfiember szót hangsúlyoznunk muszáj, mert a kocsonya készítéséhez ...

Deus ex machina

Hendikeppel indult a reggel, zavar támadt a tér-idő konténeremben a tegnapi törköly és még négy üveg egyéb - nem különbül nagyszerű - pálinkák kevésbé mértékletes ...

Ételfotó pályázat - Eredményhirdetés

2014-12-16 12:35:17

A zsűri előre nem láthatóan fokozottan nehéz helyzetben volt. A pályázatra jelentős számú pályamű érkezett be.

A legtöbb esetben azonban elmondható, hogy kevesen ismerték az ételfotó készítés speciális szabályait. Például, hogy nem feltétlenül a 100%-ig elkészült étel fotózható a legjobban,hogy fontos a tálalás, a színhatások és a formák együttes harmóniája.

Mindezen kritériumokat figyelembe véve pályázatunk első helyezettje:

HORVÁTH DÁNIEL - SÜTŐTÖKLEVES című alkotása. Ő a palkonyai Mokos Pince és a villánykövesdi Hotel Cabernet közös díját nyerte: borkóstoló és szállás 1 éjszaka 2 főre a vendéglátókkal előre egyeztetett időpontban.

Második helyezett KENDERESI GBOR - "ALMARÓZSÁK" című képe, aki a pécsi Sipőcz Ház exkluzív marcipáncsomagját nyerte.

Harmadik díjat a zsűri nem adott ki.

A nyerteseknek gratulálunk!

A Szerkesztőség